Voucher de vacanță – cum le folosesc?

Plata este asigurată de partenerul Hotelguru.ro, Travelminit.ro.

Ce sunt voucherele de vacanță?

Voucherele de vacanță (numite și tichete de vacanță) sunt bonuri de valoare tipărite, iar cardurile de vacanță (numite și vouchere de vacanță electronice) au formă de card bancar, cu care poți cumpăra diferite servicii turistice (cazare, masă, programe) în România pentru tine și familia ta.

Ce tichete de călătorie și carduri acceptăm?

Acceptăm toate tipurile de vouchere de vacanță emise în România (Sodexo, Up și Edenred).

Cum poți utiliza voucherele de vacanță?

  • Trimite solicitare/rezervare cazărilor alese, menționând din start, că vei achita cu tichete de vacanță sau cu cardul de vacanță.
  • Partenerul nostru Travelminit îți garantează conform condițiilor unității alese, că în cazul în care finalizezi rezervarea, vei beneficia de serviciile solicitate la fața locului.

Plata este procesată de partenerul nostru, Travelminit.ro.

Mai ai întrebări?

Nu ezita să ne trimiți un e-mail la adresa info@hotelguru.ro, sau sună-ne la numărul 0364-43-1-808, colegii noștri îți stau la dispoziție.


Mențiune:

Voucherele de vacanță trimise către Travelminit nu pot fi restituite fizic. În cazul în care o rezervare este nereușită și Turistul nu beneficiază de serviciile unității de cazare, valoarea Voucherelor va fi rambursată sub forma unui "Voucher Travelminit". Rambursarea valorii Voucherelor de vacanță este efectuată luând în considerare condițiile de anulare a cazării. Voucherul Travelminit poate fi utilizat pe site-ul Travelminit, la unitățile de cazare marcate ca atare.

Mai multe informații găsești în Contractul cu Turistul:
https://travelminit.ro/ro/contract-cu-turistul

Rezervă-ți cazarea aici!

Arată cazările