×

Transilvania Garden House Miercurea Ciuc

  • Raspuns garantat in termen de 1 zi lucratoare
  • Parcare gratuita
  • 12 camere, 30 persoane
  • Limbi vorbite: Romana, Maghiara

Prezentare unitate de cazare

Cazare in Miercurea Ciuc la standarde ridicate, de nivel occidental. Motelul este pozitionat intr-un loc retras, ce asigura liniste si in acelasi timp relaxare. Oferim confortul pe care vi-l doriti si cele mai bune servicii de cazare.

Motelul Transilvania Garden House este locul unde se intalneste calitatea ridicata care imbinata cu bunul gust dau nastere unui loc primitor si deosebit de calduros ce ofera confortul dorit atunci cand va aflati departe de casa.

Situat la 6 km de iesirea din Miercurea Ciuc spre Odorhei Harghita si la 7 km de centrul municipiului Miercurea Ciuc, motelul Transilvania Garden House va ofera un sejur confortabil intr-o atmosfera placuta potrivita atat pentru afaceri cat mai ales pentru recreere.

Atmosfera intima, luxoasa, design-ul modern si stilul aparte fac din Motelul Transilvania Garden House mediul optim pentru intimitate si confort.

Motelul Transilvania Garden House ofera un lux accesibil pentru oamenii de afaceri si de asemenea pentru oaspetii care doresc sa descopere principale puncte de atractie turistica judetul Harghita.

Motelul Transilvania Garden House este solutia optima pentru cei care au nevoie de cazare in apropiere de Miercurea Ciuc la un pret extrem de convenabil.

Motelul Transilvania Garden House are urmatoarele dotari:

Restaurant cu o capacitate de 200 de locuri. Se pot organiza petreceri private, nunti, cumetrii, botezuri, majorate, zile onomastice si de nastere.
Conferinte si prezentari.
Cuptor pizza
Curte cu gratar, chebab
Parcare

Miercurea Ciuc, strada Harghita 174 (Romania)
9.2
Foarte bun
(Bazat pe 21 evaluare)
Evaluare 10
"A tulajdonos és a személyzet is nagyon barátságos volt.Az angolul és magyarul feltett kérdéseinkre igyekeztek angolul vagy románul válaszolni.Fiam angolul jól megértette magát .95 éves létemre igyekeztem románul is beszélni, amit viszonzásul magyarul igyekeztek megválaszolni.A személyzet többször segített 90 éves feleségemnek a lépcsőkön való közlekedésnél.Az ital rendelésnél csak egész üveg bort kaptunk, de jégkockákkal telített asztali vödörben szolgálták fel vasárnap és másnap is."
sursa: travelminit.ro
de 2 luni
Evaluare 10
Clientul nu a introdus niciun text la recenzie.
sursa: travelminit.ro
de 4 luni
Evaluare 9.6
Clientul nu a introdus niciun text la recenzie.
sursa: travelminit.ro
de 9 luni
Parcare, sejur
  • Parcare privata

Internet
  • WiFi disponibil in spatiile comune

Masa
  • Gratar