Termeni si Conditii de Utilizare

Termeni si Conditii de Utilizare Szallas.hu Kft »

Pe site-ul Hotelguru.ro sunt afisate si ofertele partenerilor contractuali Hotel.de AG. In cazul rezervarilor efectuate la partenerii Hotel.de AG, vor fi valabile Termenii si Conditiile de Utilizare ale societatii Szallas.hu Kft si Hotel.de AG.

Termeni si Conditii de Utilizare AG Hotel.de

Pe site-ul Hotelguru.ro sunt afisate si ofertele partenerilor contractuali Interhome AG. In cazul rezervarilor efectuate la partenerii Interhome AG, vor fi valabile Termenii si Conditiile de Utilizare ale societatii Szallas.hu Kft si Hinterhome AG.

Termeni si Conditii Generale Interhome AG

Pe site-ul Hotelguru.ro sunt afisate si ofertele partenerilor contractuali Adriagate.com. In cazul rezervarilor efectuate la partenerii Adriagate.com, vor fi valabile Termenii si Conditiile de Utilizare ale societatii Szallas.hu Kft si Adriagate.com.

Termeni si Conditii de Utilizare Adriagate.com

Rezervarea a fost inregistrata cu succes in sistemul partenerului nostru. In cazul rezervarilor efectuate la partenerii nostri, vor fi valabile Termenii si Conditiile de Utilizare ale societatii Szallas.hu Kft si ale partenerului nostru.

Termenii si Conditiile Generale ale partenerului strain

Pe site-ul Hotelguru.ro sunt afisate si ofertele partenerilor contractuali Adriatic.hr. In cazul rezervarilor efectuate la partenerii Adriatic.hr, vor fi valabile Termenii si Conditiile de Utilizare ale societatii Szallas.hu Kft si Adriatic.hr.

Conditiile de utilizare Adriatic.hr