×

Pensiunea Aqua Villa Vulturu

 • Raspuns garantat in termen de 1 zi lucratoare
 • Deschis: 15. aprilie - 15. noiembrie
 • Aer conditionat
 • Restaurant
 • 6 camera/camere, 12 locuri
 • Limbi vorbite: Romana, Engleza

Descriere unitate de cazare

De unde a inceput totul:

Totul a pornit de la ritualurile copilariei, cand ne scaldam prin plauri sa cautam soparle, serpi, pesti sau coloratii fluturi si libelulele, pe care-apoi le indemnam sa zboare legate de cate-o cutie goala de chibrituri. Si asta tocmai cand deprindeam arta pescuitului de la un nene lipovean si ne-ascundeam la umbra unor salcii cu scorburi, cat noi de mari. Atunci am trait cele mai frumoase amintiri;

Toate acestea ar ramane doar povesti, daca n-am fi hotarat, impreuna cu fratele meu sa ne “intoarcem acasa”, macar in weekend, cat mai departe de lumea dezlantuita in care traim, iar pensiunea in Delta a fost visul nostru implinit;
Dar ce ar insemna toate acestea, daca frumusetile nebanuite, daca toate ciclurile minunate ale naturii, n-ar fi descoperite si de prieteni... Nu doar de cei ce vor sa pescuiasca, ci si de ceilalti, aceia ce vor sa fotografieze ascunsi prin papuris, o vietate rara sau ritualul de imperechere al lebedelor gratioase.
Ne-am asezat asadar o pensiune lacustra, cu o curte de 3000 de metri patrati, nu chiar in inima salbaticiei, ci foarte aproape, dintr-un respect nemasurat pentru mirabila natura;
Am ales sa facem mai multe pensiuni izolate, decat doar una singura de mare anvergura, astfel momentele de reverie si baia minunata in piscina, pot fi gustate ceva mai intim si intr-un fel molipsitor.
De altfel, am vrea sa va prevenim fata de inevitabila dependenta, ce se creaza doar si privind stelele din barca lunecand, fata de gustul mancarurilor, dar mai ales al pestelui gatit la noi, cum numai localnicii din Delta stiu sa o faca.

Ce poate fi mai minunat decat sa atingi nuferii de-abia-nfloriti, intr-o alunecare lina a barcii printre smarcuri sau sa simti ca ti-ai pierdut auzul de atata liniste si aparenta nemiscare?

Daca toate acestea nu te-nebunesc, atunci inotul zilnic, un imens peste capturat, plimbarile calare sau cu barca pe canale, tot ti-ar face concediul de neuitat.
Suprafata locatiei 3 000 mp:
Amplasamentul 3 corpuri de cladire…
Dispunerea camerelor sunt grupate cate 3, 2 la parter si ce-a de-a III-a la mansarda;
Dotari suplimentare Bar + restaurant
Capacitatea de cazare 6 camere de cate 2 locuri;
Transport, distractie 2 salupe moderne de cate 8 si 5 locuri si barci din lemn, piscina

Transport Tulcea – Aqua Villa – 300Ron/maxim 8 persoane

Transport Aqua Villa - Tulcea – 300Ron/maxim 8 persoane

Plimbari cu salupa:
Marry Fisher 625 - 200cp - 8 locuri - 400RON/ora de mars
Barca Laguna 480 - 15cp - 5 locuri - 150RON/ora de mars

*NOTA - daca aceste informatii nu va sunt suficiente si doriti sa mai aflati si alte detalii asupra pensiunii de la Mila 26 din Delta, va rugam sa nu ezitati a ne contacta.

Va multumim!

Arata descrierea unitatii de cazare Arata mai putin
827139 Vulturu, Vulturu FN (Romania)
Internet
 • Acces gratuit la internet Wi-Fi in spatiile comune

Timp liber, relaxare
 • Tenis de masa, Pescuit (Distanta 5 m )

Centru Wellness, relaxare
 • Terasa pentru plaja
 • Piscina (Exterior/Exterioara sezonier(a) 18-24 °C 150 cm)
Caracteristici locatie
 • Bar

Masa
 • Restaurant

Facilitati pentru copii
 • Trambulina