×

Hotel Complex Astoria Snagov

 • Raspuns garantat in termen de 1 zi lucratoare
 • Gratuit WIFI
 • Parcare (Contra cost)
 • Pana la 6 an(i) gratuit
 • Aer conditionat
 • Restaurant
 • Wifi gratuit, check in de la ora 10:00 gratuit, check out pana la ora 14:00 gratuit
 • Se accepta Pisica, caine gratuit
 • 23 camera/camere, 66 locuri
 • Limbi vorbite: Romana, Engleza

Descriere unitate de cazare

Amplasat intr-o zona turistica deosebita, aproape de Bucuresti la numai 40 km pe malul lacului Snagov inconjurat de padure Complexul Turistic Snagov oferta tuturor turistilor o multitudine se servicii turistice: cazare in unitati hoteliere de 2, 3 si 4 stele, doua restaurante, 4 terase in aer liber, o terasa amenajata rustic "Sura", agrement: terenuri de tenis, teren de fotbal, mese de ping pong, piscina in aer liber, locuri de joaca pt copii, zona de gratar amenajata, acces la lac, barci de agrement pentru plimbarea pe lacul Snagov.

Va asteptam sa petreceti clipe de neuitat intr-o ambianta incantatoare, pe malul lacului Snagov. Va puteti bucura de plimbari si de plaja la piscina exterioara, plimbari cu bicicleta.
Pentru cei care doresc sa petreaca mai mult timp in Complexul Turistic Snagov pot beneficia de cazare si servicii de alimentatie publica pe toat perioada sejurului.

Complexul Snagov dispune de doua sali de conferinta, unde se pot organiza confrinte, sedinte, intruniri de afaceri, lansari de produse, prezentari, cursuri etc. Deasemenea cei ce doresc sa-si serbeze un eveniment important in familie sa cum ar fii ziua de nastere a sotului, sotiei a copiilor, evenimente unice din viata de familie: nuta sau botezul, ziua indragostitilor etc.
Padurea si Lacul Snagov deosebit de atractive pentru locuitorii capitalei.

Lacul Snagov este considerat unul dintre cele mai mari limane fluviatile din Campia Romana (576 ha, 18km lungime, 9 m adancime), pe el putandu-se practica diferite sporturi nautice, plimbari de agrement, pescuit sportiv(biban, platica, guvid, crap).

Padurea (rest al vechilor codrii ai Vlasiei, ce acopereau odinioara intreaga Campie Romana), este amenajata ca un imens parc in care se gasesc plaje, restaurante, fiind declarata rezervatie naturala. Vegetatia sa lemnoasa este reprezentata de stejar, carpen, tei.

Strandul Snagov
Are o capacitate de peste 15.000 persoane, beneficiind de o plaja intinsa cu nisip fin si spatii cu iarba aflate la umbra copacilor. Printre dotari se numara cabine si vestiare, cabinet medical, instalatii de dusuri si restaurante. Alaturi de strand se afla un debarcader unde acosteaza vaporasele si salupele de croaziera sau unde pot fi inchiriate barci cu rame pentru plimbari sau pescuit. De asemenea, se pot inchiria barci cu motor, scutere ori se poate practica ski-ul nautic.

Parcul Snagov
Amenajat intr-un colt al padurii, cu multi ani in urma, constituie, mai ales in perioada verii, o adevarata desfatare pentru bucuresteni.
La inceputul secolului XX, lacul si padurea inconjuratoare, care au stat secole de-a randul izolate, au fost redescoperite o data cu asanarea lacului. Intr-o perioada scurta de timp balta Snagov s-a transformat intr-o oglinda de apa plina de pitoresc. Alei pietruite sau asfaltate se ramifica in toate directiile, conducand la bancile si la locurile umbroase pentru popas, la chioscurile cu racoritoare sau la cele pentru vanzarea obiectelor de artizanat ori la locurile de joaca pentru copii. La capatul aleii de langa Hanul Vlasiei se intinde lacul cu padurea intunecata in spate, ce se intinde pana departe.

Lacul Snagov
Este, de fapt, elementul cel mai pitoresc si mai important dintre toate atractiile turistice de aici. La dispozitia vizitatorilor, pe tarmuri au fost amenajate mai multe debarcadere, locuri de acostare a vaporaselor si salupelor de croaziera si dane de unde se pot inchiria barci.
Cabana Asociatiei Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi.
Asezata pe malul vestic, peste lac de satul Ghermanesti, cabana ofera cazare pescarilor si vanatorilor sportivi. Pot fi inchiriate barci pentru pescuit sau pot fi utilizate barcile localnicilor ori cele proprii.

Manastirea Snagov
Ridicata pe un ostrov, in partea nordica a lacului, poate fi viziatata prin traversarea lacului cu vaporasele, salupele sau barcile. A fost un important centru al culturii Tarii Romanesti in perioada feudala, adapostind imense bogatii culturale, fiind loc de temnita si supliciu, punct de batere a monedei ("banie"), loc cautat in vremurile de restriste pentru pozitia sa strategica, dar si in timp de pace pentru umbra padurii in timpul verii si pentru pestele lacului. Toate aceste calitati au conferit Snagovului o viata tumultuoasa, glorioasa si tragica in acelasi timp.

Arata descrierea unitatii de cazare Arata mai putin
077165 Snagov, Sos. Snagov FN (Romania)
Parcare, sejur
 • Parcare privata

Internet
 • Acces gratuit la internet Wi-Fi in spatiile comune, Acces gratuit la internet prin cablu in spatiile comune

Timp liber, relaxare
 • Teren de sport, Tenis de camp (30 ron/ora), Tenis de masa (15 ron/ora), Posibilitate de a pescui in apropierea unitatii de cazare, Pescuit

Centru Wellness, relaxare
 • Piscina exterioara (20 ron/zi)
 • Piscina (Exterior/Exterioara sezonier(a) 20 ron/zi)
 • Bar langa piscina
Caracteristici locatie
 • Se accepta mici animale de companie , Gradina, Room service, Bar, Cafenea, Room service

Masa
 • Masa: Restaurant

  Posibilitati de gatit in aer liber: Gratar

Facilitati pentru copii
 • Teren de joaca

  Pana la 6 ani cazarea este gratuita!